Stagehands gezocht voor Brielle Blues

BRIELLE – IMG_1625De Stichting Brielse BluesDag is voor de 26ste editie van Brielle Blues, op 30 juli 2017, nog op zoek naar een aantal sterke jonge mannen/vrouwen die samen met de bestaande groep deze geweldige dag willen ondersteunen in de rol van “stagehand”.

 

Stagehands ondersteunen de firma Excess, het bedrijf wat verantwoordelijk is voor de licht/geluidsinstallatie, met het in- en uitladen van de geluidsinstallaties en het aan- en afvoeren van de backline van de bands die optreden. Op aanwijzing van de stagemanager verricht je wat ondersteunende werkzaamheden uit op en rond het podium.

Stagehands zijn tijdens Brielle Blues een ervaring op zich en onmisbaar voor het slagen van een dag met geweldige muziek. Naast een lange dag (08.30 tot 23.00 uur) zorgen wij voor; een crew-shirt, lunch, avondeten, frisdrank en een leuke financiële vergoeding.

 

Mocht je jezelf hierin her kennen, mail naar info@brielleblues.nl en meld je aan

IMG_1626

IMG_1627

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Nieuws and tagged , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + seven =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>