Brielle achter de Voordeur op zaterdag 24 juni 2017

FillWzc4MCw0ODBd-Schermafbeelding-2017-06-04-om-13.55.42

Brielle

Zaterdag 24 juni 2017 organiseert Stichting Kunst & Cultuur Brielle voor de zesde keer Brielle achter de Voordeur. Deze middag bruist de Brielse binnenstad van de culturele activiteiten, een aaneenschakeling van ontroerende, grappige en swingende acts. Dit evenement vindt plaats op zo’n 25 bijzondere, verrassende locaties.┬áVan 12.00 tot 16.30 uur worden non-stop voorstellingen gepresenteerd: zang, muziek, dans, toneel, straattheater, verhalen en sketches.

 

De optredens duren 10 tot 20 minuten, zodat u, al wandelend door de binnenstad met de speciale routekaart in uw hand, kunt genieten van theater op onverwachte plekken.

 

De routekaart is te bekijken op www.cultuurwebbrielle.nl/bavd en is t.z.t. in het centrum van Brielle gratis te verkrijgen op straat, in winkels, bij musea en op de locaties van de voorstellingen. De toegang is overal gratis.

 

Open Voordeur

Op de Markt staat op 24 juni een Voordeur, waar iedereen iets mag vertellen, zingen of spelen of mag dansen, goochelen of…. Het kan en mag van alles zijn. Voor jong en oud. Opgeven kan via 0181-479102. Ook is er een inschrijfformulier op www.cultuurwebbrielle.nl.

 

FillWzc4MCw0ODBd-Schermafbeelding-2017-06-04-om-13.54.09 FillWzc4MCw0ODBd-Schermafbeelding-2017-06-04-om-13.55.05

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Nieuws and tagged , , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine + 4 =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>