Bevrijdingsfestival Brielle: braderie en muziek (foto’s + video)

FillWzc4MCw0ODBd-Foto-Roel-van-Deursen-Bevrijdingsfestival-Brielle-2016-05-07-8BRIELLE – Op zaterdag 7 mei was het gezellig in de binnenstad van Brielle. Langs de gehele Turfkade stonden allerlei kraampjes en aan het einde een Sherman-tank en minikermis. Aan de overkant van het water kwam de Band of Liberation & Pipes aangemarcheerd. Op het kamp aan het Scharloo werden nog een paar stukken gespeeld, daarna werden de voertuigen gereed gemaakt voor een rondrit door de stad. Tot slot zong Miss Memphis Belle nog een paar liedjes uit de oorlogstijd.

 

Op 8 mei maakten de legervoertuigen van Bevrijdingsfestival Brielle onder een strakblauwe hemel een rondrit over Voorne-Putten. Lunchstop op droogdok Jan Blanken in Hellevoetsluis. De deelnemers werden op het droogdok verwelkomd door een blaaskapel en iedereen werd voorzien van een lunchpakket.

 

Tekst, foto’s en video: Roel van Deursen

 

 

 

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Nieuws and tagged , , , , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine + = 16

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>