Organik Kimya Netherlands BV sponsort VV Brielle A1 (foto’s)

SONY DSCBRIELLE – Donderdagavond 3 december jl., heeft Emre Kaya, plantmanager van Organik Kimya Netherlands BV, de training bezocht van VV Brielle A1 op het Geuzenpark. Op deze avond is van de gelegenheid gebruik gemaakt, om hem te bedanken voor de gesponsorde trainingskleding (zie foto’s). Organik Kimya Netherlands BV , een redelijk onbekende naam in de regio, is een producent van polymeer emulsies en is gevestigd in het Rotterdam-Botlek gebied. De heer Kaya meldde op deze avond het volgende:

 

“Als Organik Kimya Netherlands B.V. nemen wij verantwoordelijkheid voor onze rol in Nederland en vooral in de Regio Rotterdam, en leggen onszelf hoge normen op als het gaat om goed burgerschap. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijk uitgangspunt voor hoe wij ons werk doen.

 

De maatschappelijke betrokkenheid van een bedrijf is de manier waarop het bedrijf iets teruggeeft aan de samenleving. Activiteiten op dit terrein zijn bijvoorbeeld werknemers die op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan een goed doel of een sportvereniging. Sportsponsoring is een voor de hand liggende invulling daarvan, iets waar veel bedrijven mee bezig zijn. Daarom heeft Organik Kimya besloten, VV Brielle A1, waarvan collega Leen van der Reiden teammanager is, te sponsoren met trainingskleding”. 

 

Organik Kimya werd samen met hoofdsponsor Alphatrans bedankt voor het prachtige trainingsset (shirt, sweater, windjack, lange broek en kousen) van Macron. Speciale dank ging ook uit naar Andries & Mees Schouten en fotograaf Wensley Tuinfort voor hun inzet rondom deze kleding en de foto’s.

 

 

 

 

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four × 4 =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>