Stagehands gezocht voor Brielle Blues

BB logo totaalDe organisatie van Stichting Brielse Bluesdag is voor de 24ste editie van Brielle Blues op 26 juli 2015 nog op nog zoek naar een aantal sterke jonge mannen/vrouwen die samen met de bestaande groep deze geweldige dag willen ondersteunen in de rol van “stagehand”. Stagehands ondersteunen de firma Excess, het bedrijf wat verantwoordelijk is voor de licht/geluidsinstallatie, met het in- en uitladen van de geluidsinstallaties en het aan- en afvoeren van de backline van de bands die optreden. Op aanwijzing van de stagemanager verricht je wat ondersteunende werkzaamheden uit op en rond het podium.

 

Mocht je jezelf hierin herkennen, laat hieronder een reactie achter dan nemen wij a.s.a.p. contact met je op. Je mag ook mailen met info@brielleblues.nl .

 

Stagehand bij Brielle Blues onmisbaar voor het slagen van een dag met geweldige muziek en een ervaring op zich. Naast een lange dag (08.30 tot 23.00 uur) zorgen wij voor; een crew-shirt, lunch, avondeten, frisdrank en een leuke financiële vergoeding.

 

 

 

 

 

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Nieuws and tagged , , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 − two =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>