VV Brielle B1 sluit seizoen af met twee finales.(foto’s + video)

logo vv brielle b1Na twee weken geleden al de bekerfinale voor B-junioren afdeling West 2 te hebben afgedwongen, lukte het vv Brielle B1 ook om de finale van de nacompetitie voor promotie naar de derde divisie landelijk te bereiken.

 

Afgelopen zaterdag 30 mei werd Jodan Boys B1 uit Gouda met 1-2 verslagen, nadat de thuiswedstrijd ook al met 2-1 was gewonnen.In de eerste ronde was vv Brielle B1 al te sterk voor Vriendenschaar B1 uit Culemborg. Op 13 juni wordt de finale gespeeld voor promotie naar de derde divisie, en de tegenstander zal de winnaar zijn van de tweeluik Laakkwartier B1 – RKAVV B1, die op 6 & 8 juni worden afgewerkt.

 

Het behalen van de bekerfinale is voor een jeugdteam op Voorne-Putten een unieke prestatie. Nooit eerder kwam een team uit onze regio uit in de “Cup Final”. De tegenstander Spartaan’20 B1, uitkomend in de tweede divisie, zal op 6 juni op het terrein van DWO in Zoetermeer de tegenstander zijn. Deze wedstrijd zal aanvangen om 12.30h.

 

VV Brielle B1 wordt gesponsord door:

 

ScreenHunter_01 Jun. 02 12.54

 

 

 

SONY DSC

 

 

 

 

 

 

_DSC0210

 

 

 

 

 

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Ingezonden, Nieuws and tagged , , , , , , , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + seven =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>