Uitkomst evaluatierapport City Management Brielle openbaar.

Schermafbeelding 2015-02-11 om 20.02.24BRIELLE – In 2012 is het project City Management Brielle van start gegaan. Nu dit enkele jaren loopt is geëvalueerd hoe over citymanagement in Brielle wordt gedacht. De gemeente heeft het Rotterdamse onderzoeks- en adviesbureau Ecorys opdracht gegeven om deze evaluatie uit te voeren. Tot 19 november konden belanghebbenden hun mening geven d.m.v. een enquete die online kon worden ingevuld. Een flink aantal mensen heeft respons gegeven aan deze oproep. De resultaten van dit rapport zijn via de gemeente website en via de website van het CMB openbaar gemaakt. Aan de hand van de resultaten van de evaluatie zal de gemeente besluiten nemen over de toekomst van het citymanagement.

 

 

Om het rapport te lezen/downloaden klik hier: document-3

 

 

 

Comments

comments

Dit bericht is geplaatst in Brielle spreekt, Nieuws and tagged , , , , , , . Bookmark deze pagina.
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 × eight =

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>